GREEKTELESCOPE

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το βασικό επίπεδο παροχών είναι η δωρεάν παρατήρηση για όλους. Μπορείτε να συνδέεστε με τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ και να απολαύσετε ζωντανά την παρατήρηση ή αστροφωτογράφιση των ουράνιων σωμάτων μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Με την δωρεάν παρατήρηση ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να χειριστείτε ή να οργανώσετε τις δικές σας Συνεδρίες. Ωστόσο μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στον εντοπισμό αστεροειδών, κομητών και supernova, ένα ερευνητικό πρόγραμμα που απαιτεί την δική σας παρουσία.

5€ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Το δεύτερο επίπεδο παροχών απευθύνεται αποκλειστικά στα Μέλη μας, τα οποία με μια συμβολική συνδρομή 5€ έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν το ρομποτικό τηλεσκόπιο για 2 Συνεδρίες (1 Συνεδρία = 4 ώρες). Υπάρχουν και τα πακέτα των 5, 12, 19 & 26 Συνεδριών με τις εκάστοτε δωρεάν Συνεδρίες ανάλογα με το τι θα επιλέξετε.

Ως ενεργό μέλος εσείς αποφασίζετε το τι θα παρατηρήσετε και φωτογραφίσετε. Μπορείτε να διαλέξετε αστρονομικά σώματα δικής σας επιλογής ή από δεκάδες προτεινόμενα που βρίσκονται στην ενότητα ΟΥΡΑΝΟΣ. Τέλος, μέσω των ΡΑΝΤΕΒΟΥ κλείνετε τα νυχτερινά sessions που επιθυμείτε.

10€ ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ + 1 ΔΩΡΕΑΝ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Πριν από την έναρξη της πρώτης σας Συνεδρίας παρέχεται δωρεάν online μάθημα χειρισμού του τηλεσκοπικού συστήματος που περιλαμβάνει: τον εντοπισμό των ουράνιων σωμάτων, την εστίαση, την επιλογή των κατάλληλων φίλτρων, την ανεύρεση του κατάλληλου άστρο-οδηγού και τις τελικές ρυθμίσεις του συστήματος για την συλλογή των frames του ουράνιου στόχου που επιλέξατε.

Και η μαγεία ξεκινάει!

20€ ΓΙΑ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ + 2 ΔΩΡΕΑΝ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Ως ενεργό μέλος έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε τα raw frames (σε μορφή FITS) που αποθηκεύτηκαν από τις νυχτερινές σας Συνεδρίες για να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μέσω του προσωπικού σας χώρου μπορείτε να επιλέγετε την ημερομηνία όπου έχουν αποθηκευτεί τα FITS και να τα κάνετε download οποιαδήποτε στιγμή.

Εαν δεν έχετε εμπειρία τελικής επεξεργασίας των λήψεων σας μην προβληματίζεστε. Η ομάδα του GreekTelescope θα ετοιμάζει τις τελικές εικόνες των ουράνιων σώματων που φωτογραφήσατε και θα σας τις αποστέλνει έτοιμες μέσω email.

30€ ΓΙΑ 16 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ + 3 ΔΩΡΕΑΝ
40€ ΓΙΑ 22 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ + 4 ΔΩΡΕΑΝ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Κάθε frame που θα συλλέγετε είναι σημαντικό και ενσωματώνεται με τα προηγούμενα frames προσδίδοντας όλο και περισσότερη λαμπρότητα και λεπτομέρεια στα αστρονομικά αντικείμενα. Όσα περισσότερα φωτόνια συλλέγονται τόσο καλύτερα.

Κάθε τελική εικόνα που θα παραλαμβάνετε είναι υψηλής ανάλυσης HD με το όνομά σας χαραγμένο στο κάτω μέρος και αποτελεί αποκλειστικό δημιουργημά σας. Η δικιά σας αστροφωτογραφία, το έργο σας, μια μοναδική σύνθεση από τα βάθη του Σύμπαντος.

ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΑΣΤΡΟΠΑΡΤΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Η ενοικίαση του HORT είναι ευνοϊκή για ιδιώτες, συλλόγους ερασιτεχνικής αστρονομίας, σχολεία, εκπαιδευτές και αστροπάρτυ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρομποτικό τηλεσκόπιο για σεμινάρια, σχολικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομαδικές συγκεντρώσεις.

Εγραφείτε τώρα στο GreekTelescope, επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα αγοράς υπηρεσιών και οργανώστε την δικιά σας απομακρυσμένη νυχτερινή εξόρμηση όποτε θέλετε και για όσες νύχτες θέλετε.

Σας περιμένουμε!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΣΤΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ενοικίαση του ελληνικού δικτυακού ρομποτικού τηλεσκοπίου έχει πολλά πλεονεκτήματα. Όπως, εξατομικευμένα μαθήματα αστρονομίας & αστροφωτογράφησης με απευθείας σύνδεσης στο HORT, καθώς και την εκπαίδευση μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου μέσω Webex  ή Microsoft Teams. Η τιμή ανέρχεται στα 10€ για 4 συνολικές ώρες (1 Συνεδρία).

Το σύστημα πληρωμής υπηρεσιών είναι ανοιχτό και μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να πραγματοποίησετε τις παραγγελίες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

+30 697 200 5944
info@greektelescope.gr

    Content is protected. Right-click function is disabled.