1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Το βασικό επίπεδο παροχών είναι η δωρεάν παρατήρηση για όλους. Μπορείτε να συνδέεστε με το GO LIVE και να απολαύσετε ζωντανά την παρατήρηση ή αστροφωτογράφιση των ουράνιων σωμάτων μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Συμμετέχετε ενεργά στον εντοπισμό αστεροειδών, κομητών και supernova, ένα πρόγραμμα που απαιτεί τη δική σας παρουσία.
  2. ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
    Το δεύτερο επίπεδο παροχών απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη μας, τα οποία με μια συμβολική συνδρομή θα έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν το ρομποτικό τηλεσκόπιο για 4 sessions (1 session = 3,5 ώρες) υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του GreekΤelescope. Μάθετε τον νυχτερινό ουρανό, εκπαιδευτείτε και χειριστείτε το ελληνικό ρομποτικό τηλεσκόπιο μόνοι σας, επιλέξτε τον ουράνιο στόχο σας, τραβήξτε την δικιά σας αστροφωτογραφία σε HD με το όνομά σας!
  3. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ
    Το τρίτο επίπεδο παροχών περιλαμβάνει την ενοικίαση και αποκλειστική χρήση του ρομποτικού τηλεσκοπίου από ιδιώτες, συλλόγους ερασιτεχνικής αστρονομίας, σχολεία και αστροπάρτυ, για μία ή περισσότερες νύχτες χωρίς μηνιαίο χρονικό περιορισμό. Για να μπορέσετε να κάνετε χρήση του τρίτου επιπέδου παροχών δεν απαιτείται να είστε μέλος του GreekTelescope. Έτσι λοιπόν, ενοικιάζετε το HORTelescope για αποκλειστικά δική σας χρήση για 2 ολόκληρες νύχτες (22:00 – 05.30), και παράλληλα θα έχετε ένα δωρεάν session. Επίσης, μπορείτε να επεκτείνετε τη χρήση του HORTelescope αγοράζοντας πακέτα των 2 νυχτερινών full sessions (κόστους 7€ ανά πακέτο) που τα χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε.